cruise cariben

Door: ellyenhuubolfers

Blijf op de hoogte en volg Elly en Huub

22 Maart 2010 | Nederland, Valkenswaard

B E S T E A L L E M A A L

WIJ GAAN WEER CRUISEN !!!!

En we vinden het leuk om onze vakantie-vreugde wederom met jullie te delen. De laatste 2 cruises hebben we ook zeeeer genoten van jullie reacties. Dus.....

We gaan deze keer een stukske verder dan de voorgaande cruises. We gaan naar het Caribische gebied. Naar de zon.
Na een nachtje slapen in een hotel bij Amsterdam vliegen we donderdag-morgenvroeg naar Atlanta en aansluitend naar Miami (Fort Lauderdale). Daar slapen we weer een nachtje en zullen de 6 uur tijdverschil "verwerken"
Vrijdag 26 maart schepen we in op de Grand Princess: een cruiseschip van 290 meter lang met 17 verdiepingen met "maar" 5 zwembaden 9 jacuzzi's en 10 restaurants !! Er gaan maximaal 3100 gasten mee en de 1100 koppige bemanning staat te trappelen om het ons naar de zin te maken.
We gaan voor een onvergetelijke 15-daagse reis en zullen 9 eilanden aandoen: Aruba, Curacao, Trinidad & Tobago, Barbados, St. Vincent, St. Kitts & Nevis, St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden), Puerto Rico, Turks & Caicoseilanden en dan, ten zuiden van de Bahama's, weer terug naar Miami.
Vrijdag 9 april vliegen we weer via Atlanta terug naar Amsterdam waarna we, volgens planning, op zaterdag 10 april om ca. 13.00 uur zullen landen.

We gaan weer ons best doen om verhalen en fotoos naar jullie te zenden via dit medium. We hopen dat er op die eilanden voldoende internetcafeekes te vinden zijn.

Je leest nog van ons.

Wij verheugen er ons al op.

Elly en Huub

• 22 Maart 2010 - 20:12

Els:

Jullie hebben de smaak te pakken. Dit keer een cruise in de zon.
    Ik ga jullie zeker weer volgen, dus ik reken op leuke reisverslagen, maar dat is jullie wel toevertrouwd. Een goede heenreis alvast en een hele fijne vakantie.
    Els

• 22 Maart 2010 - 21:07

Jeanne:

Het is weer bijna zover. Jullie gaan weer lekker cruisen. Gezellig dat we jullie weer kunnen volgen. Slaap lekker rondom Amsterdam, en een hele goede heenreis en heel veel plezier.
    Groetjes Jeloma

• 23 Maart 2010 - 06:25

Bruur:

Hoi bruur en schone zus,
    wij wensen jullie een hele fijne zonnige vakantie toe daar in het verre buitenland. Geniet er met volle teugen (wijn ofzo) van en kom vooral ook weer heel terug. Kijk in die omgeving uit voor aardbevingen en tsunamies en bananies (die vindt je in de bomen). We zullen jullie berichten met smart afwachten en gaan jullie reis van afstand natuurlijk weer volgen. We wensen jullie een behouden vaart op de Love Boat.
    Groeten uit Lind (ok een bietje subtropisch as ge hard werkt, want zweten da ik dan doe....)

• 23 Maart 2010 - 09:42

Robin:

He vakantiegangers veul plezier en houd het bootje recht. De groenten Robin.

• 23 Maart 2010 - 12:46

Els:

Nou. luitjes, ik zal jullie niet meer treffen, vanavond een verjaardag en morgen een lange werkdag, dus wens ik jullie een ongelooflijk mooie reis toe, leuk om jullie weer te volgen! Een goede vlucht, vooral voor Elly!
    En heel veel moois om te bezien en vooral veel genot van de zon aldaar. Pieter heeft een fantastisch weertje rondom Sint maarten en dat blijft voorlopig zo, dus....volop genieten!

XX Els

• 23 Maart 2010 - 18:21

Peter & Petra:

Ik dacht dat er op de maagden eilanden eigenlijk alleen maar maagden mochten komen,maar goed Huub zal het wel weer recht gepraat hebben.
    Wij wensen jullie beiden een heeeele fijne vakantie toe, geniet met volle teugen. en drink met je maten.
    Groetjes van ons.

• 24 Maart 2010 - 15:54

Smeerie:

Een hele, hele, fijne vakantie, veel zon en leut voor jullie. Geniet er goed van. Hopelijk een goeie vlucht gehad...? Ik hou de site in de gaten, tot snel!!
    Groetjes Eer en Meer xx

• 25 Maart 2010 - 06:31

Jan En Angela:

Hoi luitjes.
    Hadden niet in de gaten dat jullie zo gauw weer op vakantie gingen.
    Harstikke gaaf weer een cruise en naar het mooie weer.
    Wij wensen jullie een hele fijne reis en we horen van jullie geweldige ervaringen.
    Heel veel groetjes.

• 26 Maart 2010 - 11:18

Mevr. D'Éboèr:

Mevr. D'Éboèr wenst jullie een hele fijne vakantie na alle strubbelingen in het begin.
    Zij heeft haar taak volbracht en gaat nu weer in ruste.

• 26 Maart 2010 - 15:03

Henny:

hoi huub en elly een hele fijne vakantie wil ik jullie wensen.
    geniet er van.
    veel groetjes henny

• 27 Maart 2010 - 02:52

Nachtvlinders:

Hoi Elly en Huub,
    Het gaat voor jullie weer een geweldige vakantie worden en als jullie gaan reizen zijn wij ook weer van de party... Onze monden vielen open van verbazing toen we lazen hoe groot de boot is (wij zijn ook niets gewend natuurlijk). Als jullie tijd hebben maak maar eens een mooie foto van de boot...
    Na 1 mooie lente-dag regent het nu weer volop hier, dus genieten jullie maar, (wij doen hier wel weer werken hahahaha)....

Groetjes en tot het volgende blokje nachtdiensten....

Groetjes Rina en Bieke

• 28 Maart 2010 - 11:53

Els W:

Nog geen foto's en verhaal??!! waar zitten jullie dan, zo kan ik jullie toch niet volgen, hebben ze geen internet in die dure oorden? Hoop dat alles fantastisch zal zijn, schitterende vaart, hut, maaltijden en vertier, we wachten gewoon af.

Groetjes Els

• 29 Maart 2010 - 09:19

Carlita En Wim:

Hoi Luitjes zeevaarders.
    Na wat omwentelingen toch eindelijk de goede boot gepakt. MET KOFFERS!!!! Ja je ziet de tam-tam gaat ook als jullie er niet zijn heel snel. Dat krijg je als je op een dorpje woont.
    Het zijn veel eilanden om te bekijken, geniet er van en we volgen jullie reisverslag op de voet.