curacao

Door: ellyenhuubolfers

Blijf op de hoogte en volg Elly en Huub

30 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,
Vandaag curacao bezocht. Het is een kleurrijke stad. Het weer is natuurlijk weer heerlijk. Het is leuk om de oude kultuur van Nederland terug te zien. De zee is zo als steeds wordt aangegeven hardstikke blauw. Vandaag op de rotsen heel veel krabbetjes gezien, die heel vlug heen en weer krabbelden en Elly krabbelde nog verder weg.... Morgen hebben we weer een zeedag. huub gaat dan waarschijnlijke onze budget vergroten HA, Ha, Na de zeedag komen wij terecht in Trinidad en Tobago. Als het mogelijk is melden wij ons weer met een lang of kort verhaal.
Bedankt voor jullie reacties.
Huub en Elly

• 30 Maart 2010 - 19:52

Pieter:

Grappig, ik zat gisteren nog op het vliegveld van Curacao en ben nu weer gewoon aan het werk. Heb veel aan jullie gedacht, vanwege al die cruise schepen die wij onderweg zijn tegen gekomen. Op een goede morgen in Antgua, waar we lagen in jay bay, werden we wakker en bleken we op een plekje te hebben aangemeerd waar alle grote jongens liggen. Wij vonden dat we een flinke bood hadden, maar dan schrik je toch wel even als de afstand tot 2 van zulke flatgebouwen op het water slechts 50 meter is. Er lag een mooi duits schip met een slechte naam; MEIN SCHIFF, hoe krijg je het verzonnen. Jullie zitten in een super gaaf gebied, kom er net vandaan maar ben alweer jaloers op jullie. Geniet met volle teugen en drink genoeg water. Pas op voor de BATTYMAN en vraag niemand uit het gebied wat dit betekend, je bent gewaarschuwd.

Gr Pieter

• 31 Maart 2010 - 06:16

Bruur:

We keken gisterenavond naar de TV waar door Herman den Blijker de nieuwe kok werd gekozen die de keuken in het nieuwe Papagayo-beach-resort op Curacao moet gaan leiden. We moesten steeds aan jullie denken en vroegen ons af of dit inmiddels klaar is (het was in het programma nog in aanbouw) en of jullie het gezien hebben.
    Vele groeten uit Lind en geniet maar lekker door.....

• 31 Maart 2010 - 06:59

Jos En Antoinette:

Bijzonder die "rood wit blauwe" walvis in de baai.
    Echt uniek!

Succes met het gokken
    Groeten vanuit Valkenswaard

• 31 Maart 2010 - 08:36

Eveline:

Geweldig weer, dit reisverslag. Genieten en een tikkie jaloers.
    En wat zien jullie er leuk uit. huub dat witte jasje is super.
    Veel plezier nog.

• 31 Maart 2010 - 16:56

Rina Evers:

Hoi Elly en Huub,
    Het is nu woensdag 31-3 18,49 het was een koude dag met veel regen en windstoten,daar is bij jullie niets van te merken,als ik de foto's zie.Hier en in valkenswaard gaat het zijn gangentje.Pasen komt er aan, en de eieren moeten gezocht worden.Van de zon zullen ze niet smelten.Nog heel veel plezier en van de week mail ik nog wel een keer, als ik weer moet werken met Bieke, Doeiiiii